Op 14 mei, wordt er in Bangkok een grote Manchester United fandag georganiseerd, deze dag maakt deel uit van de wereldwijde #ILOVEUNITED campagne. Tijdens de fandag kan je o.a. de wedstrijd Tottenham Hotspur – Manchester United live volgen op een groot scherm.

Tijdens het event in CentralWorld kan je Man U. ambassadeur en oud-voetballer Bryan Robson ontmoeten. Ook zal Man U. legende Mikael Silvestre aanwezig zijn.

Manchester United heeft 19.5 miljoen fans in Thailand en daarmee een belangrijke markt voor de club. Tijdens de fandag kan je ook een voetbalreis winnen naar het Old Trafford stadion in Manchester.

Het evenement is gratis maar om dat het aantal plaatsen beperkt is, moet jij je eerst voor 6 mei aanmelden en uit de belangstellende worden toegangskaarten verloot. Je krijgt daar per e-mail voor 8 mei informatie over.

Meer info: display.engagesciences.com/

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Manchester United organiseert fandag in Bangkok”

  1. John Chiang rai zegt op

    Mijn hele Familie heeft een hart voor Manchester United,ik ben precies tegenover het Old Trafford Stadion geboren. Er zijn ook veel Thais die uit meestal bijgeloof het kleine rode duiveltje niet goed vinden in het logo van United.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website