Agenda: Koningsfeest 2015 in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
18 april 2015

De Nederlandse Verenigingen in Thailand organiseren ook dit jaar weer een feestelijke viering van het Koningsfeest. Zowel in Pattaya als in Bangkok wordt er weer een aantrekkelijk programma op een mooie locatie aangeboden met muziek, eten en drinken. Ook in Hua Hin wordt Koningsdag gevierd en wel bij Say Cheese. Hieronder wat highlights:

Koningsfeest in Bangkok

Op 27 april vanaf 18.30 uur organiseert de Nederlandse Vereniging Thailand in Bangkok een prachtig feest in het nieuwe 5* resort hotel U-Sathorn in hartje Bangkok. In de stijlvolle balzaal van dit resort wordt een buffet gepresenteerd uit de keuken die onder leiding staat van de Franse kok Jean Michel Lorain, van Michelin 3* restaurant La Côte Saint Jacques in Joigny, department Yonne in de Bourgogne. In het buffet zijn ook verschillende gerechten (o.a. witte asperges) opgenomen uit Vorstelijk Tafelen in Nederland, een boek met gerechten die de laatste twee eeuwen werden geserveerd in de diverse paleizen in Nederland en dat is uitgegeven ter gelegenheid van de viering dit jaar van “200 jaar Koninkrijk”.

Meer informatie: www.nvtbangkok.org/koningsfeest-nieuwe-locatie

Koningsfeest in Pattaya

Op maandag 27 april viert de NVT Pattaya Koningsdag op de veranda van de Royal Varuna Yacht Club. Boek nu, want het wordt beslist een uiterst gevarieerd evenement! Op 27 april herdenken wij ook het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden! De toegang is gratis, maar om voldoende voedsel te hebben is aanmelding vooraf wel nodig bij Diny van Dieten. Neem gerust andere Nederlanders mee om hun te laten zien wat onze vereniging dank zij u kan doen! Bitterballen en een drankje worden aangeboden door de vereniging. Net als overige drank, kan verdere etenswaar ter plaatse aan stalletjes worden gekocht, zoals heerlijke haring, sate met pindasaus, hamburgers, spare ribs, aardappelsalade, coleslaw, loempiaatjes, pad thai, en nog meer. De Nederlandse Cabaretgroep treedt op, er is goede Nederlandse en internationale muziek, en gelegenheid tot dansen. Er zijn ook spelen & spelletjes: sjoelen, blikjes gooien, darts, en jeu de boules; er zijn geen prijzen te behalen; het gaat om de aardigheid.

Meer informatie: www.nvtpattaya.org/nvtp/index.php 

Koningsfeest in Hua Hin

Ondanks de rustpauze die het bestuur van de NVTHC heeft ingelast om wat orde op zaken te stellen, wil het komende Koningsdag op maandag 27 april niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het bestuur sluit zich dan ook con amore aan bij het initiatief van Say Cheese om de verjaardag van onze koning daar feestelijk te vieren. Omdat de vereniging vorig jaar bij deze gelegenheid ook al bij Say Cheese te gast was, mogen we misschien wel van een traditie spreken. Het programma begint om 16.00 uur met de live-uitzending van de feestelijkheden in Nederland. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten met een BBQ. Het bestuur van de NVTHC heeft toegezegd de feestvreugde te vergroten door het aanbieden van oranje tompoezen. Om 19.00 uur begint de BBQ. Er is een LIVE band die de muziek zal inzetten voor een feestelijke avond. Een avond voor en door Nederlanders en gratis toegankelijk voor alle belangstellenden. Deze avond zal er worden gewerkt met consumptiebonnen voor zowel de drankjes als de BBQ: 35 thb per bon. Voor deelname aan de BBQ betaald u slechts 5 bonnen p.p.

Meer informatie: www.nvthc.com/263-koningsdag-27-april-2015-bij-say-cheese

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website