Agenda: Herdenkingsbijeenkomst Kanchanaburi

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
22 juli 2016

Op maandag 15 augustus aanstaande vindt er een herdenkingsplechtigheid plaats in Kanchanaburi. Op deze dag herdenken wij de slachtoffers die zijn omgekomen bij de aanleg van de Birma-Siamspoorweg tijdens de Tweede Wereldoorlog, onder wie veel Nederlanders.

Tijdens de herdenkingsbijeenkomst worden de erebegraafplaatsen Don Ruk en Chungkai bezocht. Het programma zal o.a. bestaan uit een openingswoord door dhr. Beattie, onderzoeksdirecteur van Thailand-Burma Railway Centre, een toespraak van ambassadeur Hartogh en een gezamenlijke kranslegging door NVT, NTCC, MKB Thailand en de ambassade.

Aanmelding voor deelname is mogelijk tot woensdag 10 augustus a.s. via het volgende e-mailadres: ban-pcz@minbuza.nl. De ambassade zal geen transport en lunch regelen voor de deelnemers. Deelnemers dienen dus op eigen gelegenheid naar Kanchanaburi te komen. Zie hier het volledige programma.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website