Agenda: Computer bijeenkomst NVT Hua Hin/Cha-am op 1 februari

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
30 januari 2014

De Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin/Cha-am organiseert op 1 februari 2014 een computer bijeenkomst voor geïnteresseerden.

Tijdens de computer bijeenkomst worden door deskundigen (Windows deskundige en een Apple deskundige) vooral software problemen zoveel mogelijk opgelost.

De bijeenkomst wordt in principe elke eerste zaterdag van de maand georganiseerd. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en wordt gehouden bij Say Cheese (Soi Amnuaysin – Soi 74) in het centum van Hua Hin. De deelname kost 100 Baht per persoon.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Computer bijeenkomst NVT Hua Hin/Cha-am op 1 februari”

 1. YUUNDAI zegt op

  Brilliant idee, ik kom zeker. Heb een HP deskjet Ink advantage 3545 en een Ipad 2 en krijg ze met geen mogelijkheid gekoppeld. Tot zaterdag.
  P.s. Zal gelijk maar lid worden ook!

 2. Leo Vos zegt op

  Beste lezers,

  Iedereen is van harte welkom op onze bijeenkomst en om e.e.a. te sturen en voor te bereiden is het handig om je aan te melden. Yuundai, jou heb ik alvast op de lijst gezet.

  Dus heb je een computerprobleem en je wilt a.s. zaterdag naar onze bijeenkomst komen, meld je dan aan op het emailadres leovos@hotmail.com en vermeldt dan ook het probleem en of het voor Apple is of voor Windows.

  namens het bestuur NVTHC
  Leo Vos
  penningmeester


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website