Agenda: “Burgeroorlog” in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: , , ,
30 september 2015

Het aanstaande weekend vindt buiten Central World in Bangkok een Amerikaanse Food, Fun and Family Fair plaats, georganiseerd door de Amerikaanse Ambassade. Er zullen tal van producten van Uncle Sam verkrijgbaar zijn, maar het hoogtepunt lijkt toch wel de slag, die 10 in Bangkok bekende Burger Kings zullen voeren om de gunst van de consument.

Als u er een liefhebber van bent kunt u zich te goed doen aan de vers gebakken burgers van de volgende leveranciers:

 1. Daniel Thaiger
 2. Mother Trucker
 3. Orn the Road
 4. Happy Bite
 5. New York Style Steak and Burger
 6. 25 Degree
 7. Paper Butter and the Burger
 8. Smashed Burgers
 9. Eatdustry Cafe
 10. Treecreeper (Scrambler Café)

Het zou zelfs kunnen dat u zich gratis volpropt, want via de Facebookpagina van de Amerikaanse ambassade kunt u coupons winnen ter waarde van 3000 Baht te besteden aan hamburgers. U moet dan een originele foto van uw favoriete hamburger op die Facebook pagina plaatsen met een leuk commentaar. De beste drie inzendingen, dat wil zeggen de drie met de meeste “likes”, worden beloond met elk 10 hamburger vouchers met een totale waarde van 3000 Baht. U hoeft die tien hamburgers niet alle zelf te eten, u kunt uw familie of vrienden mee laten genieten.

Bron: Coconuts Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Agenda: “Burgeroorlog” in Bangkok”

 1. Jacques zegt op

  Ziet er lekker uit als gezinsmaaltijd. Om dit alleen te verorberen is een aanslag op je gezondheid. In Amerika zien we genoeg voorbeelden van de uitwassen van dit soort voedsel. Die weg moeten we hier niet op willen. Gelukkig is de gemiddelde Thai het meeste geïnteresseerd in het eigen gebrouwde voedsel. Ik moet er niet aan denken om straks allemaal zwaargewicht Thai te kunnen aanschouwen.

 2. Jack G. zegt op

  De Thai wordt ook zwaarder, breder, langer enz enz. Ook het aantal dames die anna hebben zal net als over de gehele wereld ook een steeds groter probleem worden. Thais eten heeft ook mindere kantjes qua stofjes die je steviger kunnen maken. Suikerziekte slaat dacht ik snel om zich heen in Thailand als ik de verhalen wel eens hoor op dit blog. Ik dacht bij het zien van deze foto meer aan de snel-eten-ketens die ‘hamburgers’ aanbieden die in de verste verre niet op dit hamburgertje lijkt. Ik mag zelf soms mee naar een BBQ zaak in de VS en ik bestel altijd het kleinste portie vlees en dan kan ik er nog 2 weken van eten qua vlees hoeveelheid. Maar ze gaan al vooruit met 2 blaadjes sla zonder dressing op het ‘bordje.’ In Bangkok hebben ze ook BBQ zaken voor de Amerikaan en de Aussies maar ik wandel ze snel voorbij. Het is gewoon teveel dood beest op je bord.

 3. Siamees zegt op

  Ik vind dat er anders wel al veel Thaise dikkerds rondlopen in de Thaise steden in vergelijking met het platte land en de omringende landen wat mij betreft.

 4. Gringo zegt op

  Jammer, dat in de reactie’s de hamburger geassocieerd wordt met dik worden, want dat is zeer onterecht. Een hamburger is in feite een platte gehaktbal en beide bevatten ca. 15% vet. Dat geldt ook voor de balletjes, die u aantreft in verschillende Thaise gerechten.

  Saucijsjes, braadworst, rookworst bevatten het dubbele aan vet, ca 30-35%. Alle bekende vleeswaren als broodbeleg zitten ook de hoge categorie van 30-35%.

  Met het eten van een hamburger op zijn tijd als onderdeel van een normaal gevarieerd voedingspatroon is absoluut niets mis. Ga dus gerust naar de omschreven happening en laat je een keer gaan met zo’n Amerikaanse burger als dan niet met ketchup en/of mayo.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website