Onze Belgische vrienden van de Vlaamse Club organiseren een mooi feest in Pattaya, bij de Tree House Garden in Huay Yai, op vrijdag 27 januari:  het Zevende Vlaams muzikaal tuinfeest met Lia Linda & Lou Deprijck.

De entreeprijs is 350 baht en er wordt een gratis drankje en versnaperingen aangeboden bij aankomst. De Belgische Ambassadeur zal er met haar Consuls aanwezig zijn.

Lia Linda stond met een nieuw nummer de laatste maanden 4 keer op nummer 1 op de Vlaamse top 30 en zelfs onlangs nr.1 op de Vlaamse top 100.
Ze heeft ook een repertoire van Vera Lynn (ze werd de Vlaamse Vera Lynn genoemd) heeft lang gezongen op allerlei cruises, zingt vele jukebox hits en is gekend in Vlaanderen op vele seniorenfeesten.

 • Er zullen ongeveer 1000 hoofdzakelijk Nederlandstalige boeken gratis aangeboden worden (we stoppen onze bibliotheek).
 • Wie komt neemt dus het best een plastiek zak mee, of een kartonnen doos in zijn auto (er is ruime parkeerplaats voorzien).
 • Via Amerikaans opbod kan er ook geboden worden op een voucher van Bangkok Pattaya Hospital, een check up ter waarde van 15 000 baht.
 • Euro tv biedt 3 vouchers aan, jaarabonnementen, elke ter waarde van 10 000 baht. Men kan zelf de startdatum laten aanpassen.
 • Een ingangsticket voor de Happening kost 350 baht, tijdens de receptie wordt een gratis drink + versnaperingen aangeboden.

Bron: NVT Pattaya

3 reacties op “Agenda: Zevende Vlaams muzikaal tuinfeest met Lia Linda & Lou Deprijck in Pattaya op 27 januari”

 1. Lung addie zegt op

  Jammer dat ik net op die datum in Hua Hin moet zijn voor het vernieuwen van mijn paspoort. Ik zou anders zeker de verplaatsing naar Pattaya gemaakt hebben. Lia Linda en vooral ook Lou Deprijck zijn echte top artiesten. Lou Deprijck (Hollywood Bananas) is trouwens een streekgenoot van mij en heb ik verschillende keren in Cambodja ontmoet. Jammer jammer dat ik dit moet missen.

 2. Rene zegt op

  Lijkt me inderdaad gezellig en mooie locatie.
  Groet kans Fatima er naar toe gaat.
  Zijn die boeken al eerder te bekijken.

  • Rene zegt op

   Correctie.
   Lijkt me inderdaad gezellig en is een mooie locatie

   Grote kans dat ik er naar toe gaat.

   Zijn die boeken al eerder te bekijken ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website