Vrienden van Thailand Zakelijk: we wensen jullie een zakelijk zeer succesvol 2023 en privé ook alle geluk en een goede gezondheid!

Er zijn 3 evenementen in januari:

  • De NVT organiseert op donderdag 12 januari een nieuwsjaarsreceptie op de Nederlandse ambassade. In de residentie en in de tuin worden eten en drankjes geserveerd. Ook leden van Thailand Zakelijk en NTCC zijn van harte welkom. Je moet je wel even opgeven via ‘aanmelden nieuwjaarsreceptie 2023’. De kosten bedragen 500 Thai Baht per persoon (NVT leden betalen 300 Baht).
  • Dan op donderdag 19 januari: de netwerkborrel van Thailand Zakelijk in het Photohostel & Photocafe in Bangkok. Je bent welkom vanaf 17.30 uur. Fotograaf Kars Tuinder begon samen met zijn Thaise partner in oktober 2021 een hostel en café in Talat Noi in Bangkok: het Photohostel & Photocafe. Je kunt er logeren in een 200 jaar gerenoveerd pand, maar het is ook een café en een fotogalerie waar boeken en merchandise worden verkocht. Maak verder kennis met Kars in 5 VRAGEN AAN KARS TUINDER
  • En op donderdag 26 januari wordt de eerste netwerkborrel in 2023 van Thailand Zakelijk in Hua Hin gehouden. Dat gebeurt in het spiksplinternieuwe OXO CAFE (226/6 Soi 88 Hua Hin). Borreltijd: vanaf 17.30 uur.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website