Foto: Recreational Bangkok Biking

Stichting Thailand Zakelijk (voorheen MKB Thailand) ondersteunt en adviseert u niet alleen bij uw ondernemersplannen, maar organiseert ook van tijd tot tijd evenementen voor haar bestaande en potentiële leden. Dit om elkaar nog beter te leren kennen en het nuttige met het aangename te verenigen.

In dat kader is er nu een unieke mogelijkheid!

De nieuwe, exclusieve stadsfietsen van Recreational Bangkok Biking, die zijn ontwikkeld door de eigenaar Andre Breuer, gaan wij testen tijdens een prachtige tocht door en rondom Bangkok. Dit speciale STZ evenement met vele (ook voor mensen die hier al jaren verblijven) bijzondere kanten van deze prachtige stad, duurt in totaal ca. 5 uur (waarbij u ca 2,5 uur op de fiets zit).

De dag ziet er als volgt uit: Vanaf 10.00 uur verzamelen we bij Recreational Bangkok Biking, waar we onder het genot van een kop koffie en een versnapering alvast worden voorbereid op de tocht door de eigenaar van RBB, Andre Breuer. Vervolgens stappen we op de fiets, om aan deze prachtige tocht te beginnen en gaan we kennis maken met allerlei onbekende kanten van Bangkok. De (late) lunch genieten we zo rond 13.30 – 14.00 uur, waarna we aangesterkt weer het laatste stukje naar RBB gaan fietsen, alwaar we rond 15.00 uur aankomen. Al met al een geweldige belevenis!

Overigens kan, voor wie dat wenst, na de tocht ook nog worden nagepraat in de fameuze bar The Hangover in Sukhumvit Soi 22. In dat geval bellen we een taxi voor u (niet inbegrepen in de prijs).

Het verkeer komt dan al op gang dus dan zijn we waarschijnlijk zo rond 4 uur in de Hangover. Mooie tijd voor het eerste biertje ! Het toeval wil, dat er in The Hangover daarop aansluitend (vanaf een uur of 6) tevens de welbekende maandelijkse STZ borrel, waardoor u 2 vliegen in 1 klap slaat! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en boek via de website voor deze prachtige tour: thailandzakelijk.com/aanmelden/aanmelden2/

De kosten hiervan bedragen voor leden slechts 999 Bath (normaal gesproken 1,390 Bath). Bent u geen STZ lid maar wenst u toch graag mee te gaan, dan is dit mogelijk voor 1,299 Baht. Begin- eindpunt van de tocht: Recreational Bangkok Biking, Baan Sri Kung 350/151, Soi 71 Rama 3 Road, Yannawa, Bangkok 10120 U kunt zich vanaf nu, via onze website, opgeven voor deze tour en via iDeal, creditcard of paypal e.d. afrekenen.

Bron: Facebook STZ

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website