Foto: NVT Bangkok

Sinterklaas maakt zich klaar voor zijn reis met de boot naar Thailand. Zodra hij op 16 november is aangekomen kunnen de kinderen de schoen gaan zetten. Zoals elk jaar viert hij ook in Bangkok zijn verjaardag.

De NVT organiseert voor haar leden weer het Sinterklaasfeest op 5 december 2019 in de tuin van de residentie.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in voorverkoop verkocht. Tot 16 november, tijdens de bootreis van de Sint, geldt een speciaal “vroege vogels tarief” van 200 baht voor leden van de NVT (kinderen van leden gratis). Ook anderen kunnen komen, de toegang voor niet-leden bedraagt tot 16 november 600 baht (kinderen 200 per kind). U kunt altijd direct lid worden (900 baht voor de rest van het verenigingsjaar, tot 1-9-2020).

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, er is een goochelaar en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee.

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld in de mail de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt de instructies toegezonden.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website