Agenda: Say Cheese viert carnaval op zaterdag 6 februari

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
2 februari 2016

Vier op zaterdag 6 februari gezellig Brabant’s carnaval in Hua Hin bij Say Cheese. De zaak is dan omgedoopt in de keaskoppen. DJ André zorgt voor de muzikale omlijsting.

We hopen, maar is niet verplicht, dat ieder er uitgedost op af komt. De meest originele outfit komt om 11 minuten over 11 in aanmerking voor een leuke prijs. We beginnen de avond om 19.00 uur en eindigen pas in de kleine uurtjes.

Er wordt lekkere hapjes geserveerd, er is de mogelijkheid om een meter bier te bestellen op zijn Brabants. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om van de menukaart te bestellen.

De enige aanpassing is dat er na elke bestelling direct moet worden afgerekend, vanwege de te verwachten grote opkomst, anders wordt het voor het personeel een onmogelijke opgave alles in goede banen te leiden en om misverstanden, betreft de rekening, te voorkomen.

Iedereen is van harte welkom zaterdag bij Say Cheese in Soi 74 te Hua Hin.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Say Cheese viert carnaval op zaterdag 6 februari”

  1. anna zegt op

    Hee Jeroen en team,

    We wensen jullie een fijne carnavalsavond en hopelijk wordt het lekker druk

    Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website