Terwijl Sinterklaas teleurgesteld Hua Hin voorbij rijdt, komen wij op 26 november bij elkaar voor een hapje en een drankje bij restaurant Chef Cha, u welbekend. U bent, gevaccineerd, van harte welkom vanaf 18.00 uur.

Het bestuur is inmiddels hard bezig met de organisatie van het diner dansant in kerstsfeer op zaterdag 18 december, dat evenals vorig jaar plaats zal vinden in de tuin van Centara, het mooiste hotel van Hua Hin en omstreken.

Het programma is boeiender dan ooit met het ons bekende Nederlands/Belgische swing-orkest B2F, onder leiding van Jos Muijtjens. Dit jaar met zang van Kirsten Hillen uit Enschede.

Tijdens de champbubbels na binnenkomst en gedurende de pauzes speelt violiste Jung a run Junghenjit feestelijke muziek, terwijl de enige echte Elvis Presley u gegarandeerd op de stoelen krijgt.

Dit alles krijgt u inclusief een internationaal buffet en soft drinks voor 1200 baht (leden) en 1500 baht (niet-leden).

De verkoop van toegangsbewijzen start op korte termijn, maar u krijgt de gelegenheid om zich alvast aan te melden via [email protected]

Voor alle duidelijkheid: Centara controleert al enige tijd bij de ingang of gasten gevaccineerd zijn.

Hans Bos
secretaris

Sponsor: AA Insurance Hua Hin

1 reactie op “Agenda NVTHC: Borrelavond en groots diner dansant in kerstsfeer”

  1. Sjaak zegt op

    De secretaris van de NVTHC komt blijkbaar niet graag bij Say cheese in Hua Hin want anders had hij geweten dat de Sint en zijn knechten Hua Hin NIET voor bij rijden.

    Op 04 December komt Sint en de zwarte pieten naar Say Cheese en wordt het een gezellige avond net zoals alle voorgaande jaren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website