Op dinsdagavond 5 september 2017 om 19:00 uur houdt de NVT een KOFFIEAVOND in de residentie van de Nederlandse ambassadeur, Thanon Witthayu 106. U kunt ervan verzekerd zijn: een interessante avond voor leden en niet-leden, dus voor iedereen!

Ook in Thailand kunt u zich voor vrijwel alles verzekeren. Huis-, auto-, motor- en ziektekostenverzekeringen, iedereen heeft of krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Uiteraard is niet alles hetzelfde geregeld als in Nederland. Hoe functioneren de maatschappijen in Thailand, zijn de maatschappijen wel betrouwbaar, waarop moet u letten, wat zijn de valkuilen?

André Vromans van www.VerzekereninThailand.nl (AA Insurance Brokers) met meer dan 10 jaar praktijkervaring als verzekeringstussenpersoon in Thailand geeft een kijkje in de keuken van verzekeringslandwww.VerzekereninThailand.nl

Uiteraard is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Gelet op het belang van het onderwerp heeft de Chargé d’Affaires Susan Blankhart, de residentie in de avonduren voor ons opengesteld zodat juist bij deze lezing ook ondernemers en andere werkenden in de gelegenheid worden gesteld deze nuttige informatie tot zich te nemen.

De ambassade heeft ons verzekerd dat ook op de avond de koffie voor deze koffieochtend (nog) warm zal zijn. Op de residentie zal koffie/thee en frisdrank met wat hapjes worden geserveerd.

Let op: Vanwege de toegang tot het terrein van de ambassade is het nodig dat uiterlijk op 3 september een lijst met deelnemers ter ambassade dient te worden ingediend.

Geef u dus op per email aan evenementen@nvtbangkok.org voor 2 september 21:00 uur.Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

  • Betreft: Koffieavond
  • Datum en tijd: 5 september 2017 om 19:00-21:00 uur
  • Plaats: Residentie ambassadeur
  • Adres: 106 Wireless Road in Bangkok
  • BTS: Phloen Chit, uitgang 5

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website