(ChameleonsEye / Shutterstock.com)

De Nederlandse Vereniging Thailand Bangkok laat in een nieuwsbrief weten verheugd te zijn om te kunnen melden, dat het weer mogelijk is om een koffieochtend op de Nederlandse ambassade te organiseren.

De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op dinsdag 30 maart aanstaande van 10.00 tot 12.00 met als motto “WFP wint Nobelprijs voor de Vrede 2020”.

Het Wereld Voedsel Programma (WFP) is een organisatie binnen de Verenigde Naties (UN) met als doel de voedselsituatie van de armste bevolkingsgroepen in de wereld te verbeteren. De laatste decennia betreft dit de vooral noodhulp aan mensen die getroffen zijn door gewapende conflicten, maar het WFP is ook actief in programma’s gericht op langdurige verbeteringen. De UN bestaan nu 75 jaar, het WFP dit jaar precies 60 jaar. Voor het vele werk in de afgelopen jaren heeft het WFP in 2020 de Nobelprijs voor de Vrede gekregen.

Tijdens de koffieochtend zal Joan Fleuren, die 30 jaar in diverse landen voor het WFP gewerkt, vertellen over de programma’s van deze organisatie en over zijn ervaringen met de praktische uitvoering daarvan. Wilt u vooraf al wat meer weten van de WFP kijk op de website wfp.org

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk na aanmelding via [email protected]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website