Aanstaande vrijdag 6 maart 2020 organiseert Babylon Pattaya een mosselfeest. Vanaf een uur of drie ’s middags is er een buffet met vooral mosselen en daarbij Belgische friet, waarvan bezoekers kunnen genieten tijdens het drinken van hun favoriete drankje, eventueel in gezelschap van een van de aanwezige aardige dames.

Club Babylon

Babylon is een relatief nieuwe “Gentlemen’s Club”, dus als het aanbod van mosselen en Belgische friet u aanstaat, bedenk dan wel, dat de clientèle hoofdzakelijk bestaat uit de vrije vogels onder ons en mannen, die wel een relatie hebben, maar zich een vrije vogel voelen!

Babylon organiseert regelmatig thema-avonden en omdat het dit keer over een mosselfeest met Belgische friet gaat vonden we het wel een vermelding op Thailandblog waard.

Als u wilt weten wat er meer te genieten valt in Club Babylon, kijk dan op hun website babylonpattaya.com en Facebook pagina.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website