De Evenementencommissie van de Nederlandse Vereniging Thailand Paataya heeft voor Koningsdag weer een spetterend feest georganiseerd! Vanaf 17.00 uur bent u welkom bij The Fifth, gelegen in Soi 5 van Jomtien Beach Road, pal naast Immigration. Vorig jaar was dit feest een grandioos succes.

Een 5-koppige band zorgt voor de muzikale omlijsting en daarnaast is er zanger en gitarist Andy. Ruime gelegenheid tot dansen. Er zijn ook enige shows …. Mocht u nog ergens een oranje shirt, bloes, sjaaltje, hoedje of strikje vinden, gebruik het dan, want dat vergroot de feestvreugde!

Voor de inwendige mens kunt u volop genieten van Nederlandse snacks, zoals verrukkelijke haring van Jos & Tui, en frikandellen, bitterballen en kroketten van Joma. Er zijn ook hamburgers, loempia’s, kippebouten, varkenssateh, gebakken mosselen, frietjes, salades, pad Thai en cocosnootpudding.

Voor drank is er een Happy Hour tot 22.00 uur (!) met o.a. Heineken, Chang, Leo en Singha bier, wijn en cocktails. Alles tegen zeer schappelijke prijzen. De verkoop van voedsel & drank gaat met bonnen.
Om er zeker van te zijn dat er van alles voldoende is, vragen wij u te melden dat u komt (en met hoeveel man) bij Diny van Dieten, e-mail: lagrandedame3112@hotmail.com.

Voor leden en kinderen is de toegang gratis; aan niet-leden vragen wij een bijdrage van 200 Baht. Meer informatie op www.nvtpattaya.org


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Agenda: Kom naar het Koningsdagfeest in Pattaya op donderdag 27 april!”

 1. NicoB zegt op

  Leuk feest voorzien van heel veel om de feestvreugde nog verder te verhogen, kan het aanbevelen.
  NicoB

 2. Fransamsterdam zegt op

  Van 17.00 tot 22.00 happy hour. Is die 200 Baht dan inclusief wegdragen? 🙂

 3. NicoB zegt op

  Wegdragen hoeft niet, iedereen kan ter plekke blijven slapen. Fijne dag en Proost!
  NicoB


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website