Het Central Festival Pattaya Beach Shopping Centre organiseert een uniek festijn voor hondenliefhebbers, de Pattaya Dog Show” van 17 – 21 september aanstaande. De show omvat meerdere activiteiten, zoals een echt hondencafé aan het strand, waar je honden van prachtige rassen van dichtbij kunt bewonderen en leren kennen.

Er is een podium voor de “Dog Talent Show” waar honden hun talenten kunnen laten zien of anders gezegd, hun aangeleerde kunstjes kunnen vertonen. Er is een “Dog Studio” om een mooie foto van uw hond te laten maken en er is de mogelijkheid om een ID Card voor honden te laten maken. Natuurlijk zijn er stands waar veel hondenaccessoires tegen speciale prijzen worden aangeboden.

Er gebeurt nog veel meer, dus mis het hondenevenement niet tussen 17-21 september 2020 op de G-verdieping en de 1e verdieping, Central Festival Pattaya Beach.

Bron: Facebookpagina van Central Festival Shopping Centre


» Laat een reactie achter


Rating: 4.75/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website