De jaarlijkse veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe stond in Nederland gepland op donderdag 11 juni 2020. Dit mooie en grootse persevenement bleek vanwege de crisissituatie als gevolg van het coronavirus helaas onmogelijk.

Dit jaar geen evenement zoals de traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe, welke al meer dan drie decennia plaatsvindt.

Uiteraard willen we de mensen in Thailand laten weten dat de Hollandse Nieuwe er vanaf 16 juni weer is en ook bij Say Cheese in Hua Hin. Je bent van harte welkom.

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Agenda: Hollandse nieuwe bij Say Cheese in Hua Hin op 16 juni 2020”

 1. Sjaak S zegt op

  Een beetje laat he? Het is al de 16de. 🙂

  • Henkwag zegt op

   Goed lezen is een kunst, Sjaak. Er staat VANAF 16 juni, dus niks mis mee…….!

 2. Yuundai zegt op

  Voor Sjaak, leef bij de dag en vraag je af waarom JIJ niet wist dat S.C. een haring party organiseerde, jammer voor jou maar ze hebben er nog een heleboel, ook voor jou. Van een bevriende relatie 8 haringen gekregen, ze zijn Mals, niet te zout, heb er 4 gegeten met een Chang erbij, de rest volgt morgen, heerlijk.

  • Sjaak S zegt op

   Bedankt Yuundai, ik ben geen haring-eter! Ik wil wel eens naar de Indonesische avond in Say Cheese… daar wacht ik nog op.. 🙂

 3. cees kitseroo zegt op

  gisteren enkele SUPERharinkjes gegeten bij Say Cheese. kwaliteit eerste klas. aanrader!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website