Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor onze feestavond 20 februari a.s. Tussen 16.00 en 18.00 uur zullen wij u ontvangen op onze shelter, daarna gaan wij naar het iets verder gelegen HolBelhouse. Hier zullen diverse artiesten voor u optreden en tevens kunt u genieten van een barbecue.

Op het shelter zult u worden ontvangen met snacks en softdrinks, bij het HolBelhouse zijn ook alcoholische consumpties verkrijgbaar.

Deze feestavond is voor vrienden en sponsors gratis (m.u.v. de drankjes in HolBelhouse), andere belangstellenden zijn ook welkom maar moeten een toegangskaart van 300 Bath kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Colin de Jong (0812907310), Tulip House van Mathieu Corporaal (0817612564), HolBelhouse van Eric Cozijnsen (0868204272) of Paul Wijnbergen (0847793260).

Gaarne een aantal dagen v.t.v. aanmelden met hoeveel personen u komt.

Hopelijk tot de 20ste, met vriendelijke groeten,

Paul Wijnbergen

Shelter Center Pattaya is bereikbaar via Sukumvit Road Soi 53, ook bekend als Soi Nun Plabwarn of Soi Moslim. U rijdt deze vanaf de Sukumvir Road geheel uit (ca, 3km), dan rijdt u tegen een tempel, u gaat heer rechts af en na ca. 5 meter weer rechts. Na 300 meter zult u het shelter zien. Het Holbelhouse ligt aan Soi 53 van de Sukumvit. Als u deze Soi vanaf de Sukumvit inrijdt, moet u de spoorlijn oversteken, na ca. 200 meter ziet u aan uw rechterkant een kleine Big C en Tony’s Gym. Hier gaat u in en ziet aan de linkerkant het HolBelhouse. Als u toch nog problemen heeft met het vinden, bel dan s.v.o. met Paul Wijnbergen (0847793260).


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website