Gratis music festival in Pattaya (Thanaphong Araveeporn / Shutterstock.com)

Het evenementenprogramma van Pattaya, voor de periode maart tot en met september, staat in het teken van meerdere muziekfestivals, een volledige Songkran viering en een groot aantal sportieve activiteiten. Pak je agenda er maar vast bij!

Het programma gaat op 26 en 27 maart van start gaat met de “Pattaya Colourful” kunsttentoonstelling aan het strand. Naklua heeft een Walk & Eat kunstfestival en op 26-28 maart zal Jomtien Beach wedstrijd te zien zijn voor jonge windsurfers en paddleboards. De Jetski World Cup bij  Jomtien Beach wordt gehouden van 30 april – 1 mei.

Volgende maand op 2-4 april kan je de Pattaya Jet Ski Competition aanschouwen en natuurlijk de Songkran festiviteiten van 18-19 april. Het traditionele “Kong Khao” rijstfestival in Lan Po Public Park zal op 20 april plaatsvinden. De Jet Ski World Cup op 21-25 april en het eerste Pattaya Music Festival is van 30 april – 1 mei. Extra muziekfestivals worden gehouden van 7-8 mei in Jomtien Beach, 14-15 mei in Lan Po en 21-22 mei op Pattaya Beach.

Op sportief gebied keert in de Siam Country Club van 3-9 mei, het Honda LPGA Thailand-toernooi terug, na vorig jaar te zijn geannuleerd. De 16e Pattaya Beach Football Cup vindt plaats van 19-23 mei in de multifunctionele zone van Jomtien Beach en een “teqball” -competitie vindt plaats van 27-30 mei op Pattaya Beach.

Jet ski wedstrijden in Pattaya (APChanel / Shutterstock.com)

Het Kong Khao Festival in Pattaya is gepland op 20 april in het Lan Pho Park in Naklua.

In juni is het Open Pattaya Beach Volleyball op Pattaya Beach van 4-6 juni, een strandtenniscompetitie vindt plaats van 10-13 juni en een takraw-toernooi van 17-20 juni.

Een ander festival vindt plaats van 25-26 juni op Beach Road, details worden later bekendgemaakt.

Juli brengt de terugkeer van de Pattaya Marathon 17-18 juli en de 18e Pattaya Swimming Open op Pattaya School nr. 11.

Op 12 en 15 augustus wordt de 19e Sepak Takraw Pattaya Cup gehouden op Pattaya School nr. 7

Een “Sun, Fun and Race” festival is gepland voor september, samen met een walk-run op 27 september, beide in Jomtien Beach.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website