Kathy Hutchins / Shutterstock.com

InterContinental Hua Hin Resort presenteert in samenwerking met Tero Entertainment PCL een exclusief concert met een ware legende onder de vocale artiesten. Engelbert Humperdinck is wereldwijd bekend van onder meer ‘Release Me’ en vele andere popklassiekers.

Hij begint zijn toernee door Thailand  met een live concert getiteld ‘The Legendary Engelbert Humperdinck in Hua Hin’ en dat voor slechts één avond in het InterContinental Hua Hin Resort op zaterdag 20 augustus 2022 om 18.00 uur.

De ticketprijs van THB 16.000 is inclusief een driegangendiner. Slechts 300 zitplaatsen beschikbaar. Tickets kunnen vanaf 3 augustus worden gekocht via www.thaiticketmajor.com of door contact op te nemen met InterContinental Hua Hin Resort op: +66 (0) 32 616 999 of per e-mail op: events.ichh@ihg.com.

Tijdens The Legendary Engelbert Humperdinck in Hua Hin zullen gasten niet alleen genieten van het verleidelijke geluid van een meesterzanger, maar ook van een romantische sfeer aan zee. Het is de perfecte aanvulling op de warme en zachte stem van Engelbert Humperdinck. De concertsetting bevindt zich bij het zwembad van het hotel met weids uitzicht op zee en de lucht.

Engelbert Humperdinck heeft een direct herkenbare stem en heeft 140 miljoen platen over de hele wereld verkocht. Samen met de wereldwijde hit ‘Release Me’ is hij ook bekend van ‘The Last Waltz’, dat piekte op nummer 1 in de hitparades in Engeland, ‘Lady of the Night, ‘Misty Blue’, ‘After the Loving’, ‘Spanish Eyes’, ‘Quando Quando Quando’ en meer. De Grammy Awards-genomineerde en Golden Globe-winnaar is ook geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame, de Las Vegas Walk of Fame en de Leicester Walk of Fame.

Beleef een magische nacht van zang onder de sterren tijdens The Legendary Engelbert Humperdinck in Hua Hin in het InterContinental Hua Hin Resort.

Speciale aanbieding: de eerste 100 kaartkopers hebben de mogelijkheid Engelbert Humperdinck te ontmoeten en te begroeten en foto’s te maken voor een onvergetelijke persoonlijke ontmoeting met de muzieklegende.

https://www.youtube.com/watch?v=ch_Fz2Np-Z4

Bron: Hua Hin Today

Rating: 3.00/5. From 4 votes.
Please wait...

4 reacties op “Agenda: Engelbert Humperdinck in InterContinental Hua Hin Resort op 20 augustus 2022”

 1. chris zegt op

  16.000 Baht voor een kaartje met een leuk etentje?
  Heeft die Engelbert dat nog nodig op zijn oude dag?
  Hij lijkt wel de Cristiano Ronalodo van de Engelstalige muziekwereld.
  Ben een aantal jaren geleden naar het concert van Tom Jones geweest in Bangkok: 4.000 Baht: een feest.

  • JosNT zegt op

   Ach Chris, Laten we maar zeggen dat iedereen moet leven. En liefst goed natuurlijk. Die prijssetting doet me een beetje denken aan de exhibitie wedstrijd Manchester United (zonder Ronaldo) tegen FC Liverpool enkele weken geleden in het Rajamangala Stadium in Bangkok. De toegangsprijzen lagen tussen de 25.000 en 5.000 THB. Ik had er ook graag bij geweest maar teveel is teveel. En toch waren er meer dan 50.000 toeschouwers. Het is maar wat de gek er wil voor geven.

 2. leppak zegt op

  Goede herinneringen aan die zanger…maar THB 16.000 entree… moet je wel een echte liefhebber zijn!

 3. Erik zegt op

  De goeie man is 86! Vier jaar ouder dan Tom Jones en ook daar neemt de kracht van de stem af. Begrijpelijk, trouwens. Willen ze de tenor Johannes Heesters nadoen die op zijn 100e nog zong?

  Ik vind 16 k baht iets teveel van het goede. Daar heb ik heel veel cd’s voor van zowel Engelbert als Tom. Twee vliegen in één klap.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website