Op de laatste vrijdag van de maand houdt de NVTHC (vrijdag 30 oktober) weer de maandelijkse borrelavond bij Say Cheese op Soi 74 in Hua Hin. Deze avond is voor iedereen toegankelijk (ook voor niet-leden). 

Het bestuur van de NVTHC wil graag weten of de aanwezigen prijs stellen op live muziek van het Filipijnse duo? De meningen binnen de vereniging zijn verdeeld. De een vindt de muziek leuk en geschikt om op te dansen. De ander acht het herrie, die het moeilijk maakt om onderling gezellig te keuvelen.

We vragen u om uw mening te sturen naar hansjbos@gmail.com. De meeste stemmen (van de mensen die de borrelavond gaan bijwonen) zullen gelden Dus: live muziek ja of nee, luidt de vraag?

Goedheiligman

In de verte zien we tevens weer de stoomboot van de Goedheiligman varen. Met zijn Pieten doet hij Say Cheese in Hua Hin aan op vrijdag 27 november. Noteer deze datum alvast in uw (digitale) agenda. Wij houden u op de hoogte van de lange reis van Sinterklaas.

Sport en spel

Het is de meeste leden niet ontgaan dat Say Cheese een (bijna) belendend pand heeft verworven. De bedoeling is volgens uitbater Jeroen Groenewegen dat dit een centrum wordt voor sport en spel in de meest brede zin van het woord.

Jeroen vraagt in dat kader om uw advies. Spelletjesavonden, het bekijken van sportevenementen op grootbeeld-tv’s, een pooltafel, tafelvoetbalspel en tafeltennis vormen het hart van dit etablissement. De vraag van Jeroen luidt wat de leden van de NVTHC leuk vinden om hier te doen? Denk hierbij aan klaverjassen, bridgen, poolcompetities etc. Of misschien bedenkt u iets waar hij zelf nog niet aan gedacht heeft. Onder alle adviezen verloot Jeroen een gratis pul Chang-bier of een snack van de kaart naar keuze. Mail uw advies aan: saycheesehuahin@hotmail.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Borrelavond in Hua Hin bij Say Cheese op 30 oktober”

  1. Hans Bos zegt op

    Op donderdag 29 oktober organiseren twee leden van de NVTHC een golftoernooi op Banyan GC. Wij houden ook rekening met niet-golfers. Voor hen is een “free putting” georganiseerd. Uiteraard zijn er ook prijzen beschikbaar!

    Dit toernooi is ook toegankelijk voor NVT-leden uit Bangkok en Pattaya (ook voor hen geldt de ledenprijs).

    Onderstaand zijn de technische aspecten voor het toernooi op een rijtje gezet.

    Wilt u deelnemen, dan dient u zich wel te melden voor 24 oktober 2015 door een mail te zenden aan theovanderheijde@gmail.com daarbij dient u ook aan te geven uw handicap en of u deelneemt aan de Mulligan’s Pub Barbeque!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website