Met dank aan de sponsor B-Quik wordt de mogelijkheid geboden om op 23 en 24 september a.s. de autoraces op het Chang International Circuit in Buri Ram bij te wonen.

Voor dit 2 daagse uitje zijn de kosten inclusief transport en overnachting, toegangskaarten voor de grandstand en voor de pits (in kleine groepjes) slechts:

  • Leden 2000 Thb per persoon (voor de 2de deelnemer uit een gezin met delen van de kamer 1500Thb).
  • Niet-leden 3000 Thb per persoon (voor de 2de deelnemer uit een gezin met delen van de kamer 2500Thb).
  • Maaltijden en consumpties zijn voor eigen rekening.

Vertrek vanuit Bangkok op 23 september om 06.00 uur, vanaf Captain’s Pub at Hotel Mermaid Bangkok die de deelnemers bij vertrek gratis koffie aanbiedt. Terugkeer in Bangkok op 24 september rond middernacht.

Inschrijven voor deelname kan tot 29 augustus 2017 in verband met regelen transport en hotel. Maar wacht niet te lang, want vol is vol. Deelname op volgorde van inschrijving.

Na de sluitingstermijn ontvangen de deelnemers een bevestiging met nadere gegevens bijvoorbeeld over de betaling.
De dank van de NVT gaat ook uit naar het management van onze thuisbasis, de Captain’s Pub at Hotel Mermaid Bangkok, voor de hulp en inzet bij de voorbereiding van dit evenement.

Inschrijven tot 29 augustus met opgave van naam, lid/geen lid, aantal personen; delen kamer ja/nee via [email protected].

1 reactie op “Agenda: Bezoek een autorace in Thailand – Super series Buri Ram”

  1. ton zegt op

    Wat gaat mij dit kosten als ik zelf uit Buriram kom ?????


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website