Van aanstaande maandag 3 oktober tot en met 7 oktober is er door de St. Andrews International School in samenwerking met de Anne Frank Stichting een tentoonstelling georganiseerd over Anne Frank. Op maandag zal de Nederlandse ambassadeur in Thailand, Z.E. Karel Hartogh de tentoonstelling officieel openen.

Studenten van de school, ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de tentoonstelling te bezoeken. Studenten kunnen er in hun lunchpauze en na schooltijd terecht, terwijl de tentoonstelling voor andere bezoekers tussen 3 en 5 uur ’s middags toegankelijk is.

De school wil met deze tentoonstelling vooral de studenten kennis laten maken met het verhaal over Anne Frank en haar leven gedurende de Nazi-bezetting van Nederland.

St. Andrews vindt het belangrijk de studenten gelegenheid te geven kennis te laten nemen van de wereld waarin zij leven en gebeurtenissen uit het verleden te belichten om op die manier het heden te begrijpen.

Voor meer informatie over de school en de locatie wordt verwezen naar de website http://tinyurl.com/jrpsam8

U kunt ook contact opnemen de school door een E-mail te sturen aan [email protected]

2 reacties op “Agenda: Anne Frank tentoonstelling in Bangkok”

 1. Gringo zegt op

  Een prima initiatief!
  De tentoonstelling mag van mij een lang tournee langs andere plaatsen in Thailand maken.

  • Tino Kuis zegt op

   Ik las een Thaise vertaling van haar dagboek. Een prima initiatief inderdaad, Gringo. Mijn zoon wilde met twee Thaise vrienden eens het Anne Frank Huis in Amsterdam bezoeken maar er stond zo’n lange rij voor de deur dat ze het opgaven, helaas.

   Er zijn ook veel Thaise helden die ook deze eer zouden moeten genieten.

   En, Gringo, toen ik een aantal Thaise helden noemde die waren vermoord (en gevangen genomen en verbannen) vond je mijn nadruk op omgekomen helden maar vreemd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website