Agenda: 14-daagse fietstocht van Hua Hin naar Phuket

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
27 juni 2017

Ontdek Thailand per fiets. Wilt je het echte Thailand zien? Doe mee met deze fietstour en je zult verrast zijn door wat het land allemaal te bieden heeft!

Er hebben zich al aan aantal kandidaten aangemeld, en het druppelt nog steeds binnen! Dit zijn onze plannen tot zover: Totaal 14 dagen waarvan 10 dagen fietsen. De kosten zijn 100 euro per persoon per dag, heb je zonder partner geboekt dan overnacht je met 2 personen op een kamer. Wil je liever een eigen kamer, dan is het 125 euro per persoon. De fietstour duurt 14 dagen, waarvan 2 dagen bij Say Cheese en 2 dagen in Phuket. Dit is inclusief fiets, overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, dagelijkse sportmassage en drank onderweg.

Aangezien de omschrijving van de fietstocht te lang zou zijn om te plaatsen op dit blog hebben we het op onze overigens volledig nieuwe website uitgewerkt…

Kijk op de link saycheesehuahin.com/activiteiten.html

Je kunt je via de website aanmelden…


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: 14-daagse fietstocht van Hua Hin naar Phuket”

  1. Marco zegt op

    Ik heb samen met een vriend 2 jaar geleden ook de fietstocht gemaakt van Huahin naar Phuket echter in 5 dagen. Geweldige route alleen hey laatste stuk is best zwaar en steil. Wil deze zeker nog eens gaan doen. Succes allemaal en geniet van de route en het uitzicht.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website