In het Fashion Island shopping complex in Bangkok kunnen ouders rustig winkelen en kinderen zich uitleven in het indoor speelparadijs. De nieuwe locatie in Bangkok is verdeeld in vier zones: een indoor speeltuin met de naam Harborland, Laser Battle, Roller Land en Little Bike. Er is 100 miljoen baht in geïnvesteerd.

De medewerkers zijn goed getraind om al het speelgoed veilig te bedienen, zodat moeders en vaders er zeker van kunnen zijn dat hun kleine schatjes in goede handen zijn. Harborland is voor alle leeftijden.

Kinderen vanaf 1 jaar en kleiner dan 80 cm kunnen er drie uur lang gratis spelen. Kinderen tussen 80 cm en 100 cm betalen Bt 280 en voor degene die groter zijn dan 100 cm tot 13 jaar is de toegangsprijs Bt 380. Volwassenen betalen Bt 140 en ouderen betalen niets.

Er is ook een Harborland in Pattaya, Sri Racha en Ubon Ratchatani,

Meer informatie op Facebook / Harbourland

Adres: 593 ห้องเลขที่ 14, ชั้น G แฟชั่นไอซ์แลนด์, ถนน รามอินทรา Ram Inthra, Khan Na Yao, Bangkok 10230, Thailand


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Harborland, Thailand’s grootste indoor speelparadijs voor kinderen”

  1. Jacques zegt op

    Harborland is inderdaad een leuk initiatief en de kinderen kunnen er hun energie wel kwijt. In Pattaya al een paar keer geweest. Ik vind het wel prijzig, rond de 400 baht per kind dacht ik uit mijn hoofd, maar ja dat heb ik snel moet ik toegeven. Wel zou ik adviseren om sokken mee te nemen van huis. Iedere keer weer sokken kopen voor 100 bath per setje en dan met meerdere kinderen loopt wel op. Maar ja een kinderlach is wel wat waard. Probeer het eens uit zou ik zeggen. Doordeweeks in Pattaya relatief rustig, in weekenden drukker.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website