Binnenlandse vluchten in Thailand zijn vaak spotgoedkoop. Er zijn veel Low-cost airlines actief, de concurrentie is groot en daardoor wordt er regelmatig gestunt met de prijzen voor vliegtickets.

Wil je voordelig van Bangkok naar Phuket vliegen? Thai Lion Air heeft nu een aantrekkelijk aanbieding. Deze promotie heeft maken met de uitbreiding van het routenetwerk van de budgetmaatschappij. Alleen al deze maand komen er vijf nieuwe bestemming bij zoals naar Phuket. Een enkele reis kost daarom maar 515 baht.

Voordelig van Bangkok naar Phuket vliegen

Thai Lion Air is een van oorsprong Indonesische prijsvechter en de maatschappij vliegt vanaf Don Mueang Airport in Bangkok naar vijf nieuwe bestemmingen:

  • Phuket
  • Udon Thani
  • Surat Thani
  • Krabi

Ook zal er een nieuwe route tussen Hat Yai en Udon Thani operationeel worden.

Reizen met Thai Lion Air naar Phuket voor deze aanbiedingsprijs kan vanaf 15 september tot 31 oktober. De route wordt gevlogen met twee nieuwe Boeing 737-900ER vliegtuigen. Het vliegtuig vertrekt vanaf Don Mueang Airport om 17.45 uur en komt in Phuket aan om 19.10 uur. De retourvlucht naar Bangkok vertrekt om 20.00 uur vanaf Phuket en komt om 21.25 uur aan. Je mag 15 kilo bagage meenemen.

De retourvlucht van Phuket naar Bangkok kost nu tijdelijk 665 baht, de normale ticketprijzen zijn om en nabij de 1.000 baht.

Meer in formatie of boeken: Thai Lion Air

1 reactie op “Goedkope vliegtickets Thai Lion Air: Bangkok – Phuket 515 baht”

  1. Jan zegt op

    Mijn ervaring met Lion van gisteren was niet zo best. Ik ben 196 cm kon absoluut niet zitten . De stoelruimte is gewoon te weinig. Dit was een vlucht van Chiangmai/Bangkok.

    Ja ….dan de oplossing. Ben blijven staan tot , “riemen vast” , dan komt er wel bewegen bij de cabin crew. Andere plaats aangeboden ,en opgelost. Bij de terug vlucht chek inn direct het probleem aangegeven , ja dat was moeilijk. Zelfde tactiek weer toegepast ,maar nu moesten de “inn check ” dames op komen draven . Weer een andere stoel………..opgelost. Dus mensen opgepast voor een vlucht van een uurtje is het wel te doen maar voor grote mensen is er geen plaats.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website