Wie voordelig en comfortabel naar Bangkok wil vliegen moet zeker de aanbieding van 333Travel bekijken. Je vliegt al v.a. € 525,- rechtstreeks, zonder tussenstop naar de Thaise hoofdstad.

Check nu de scherpe prijzen:

 • Economy Class v.a. € 525,- 
 • Elite Class v.a. € 820,-
 • Laurel Class v.a. € 1963,-

EVA Air dat betekent: Non-stop 3 x per week van Amsterdam naar Bangkok met een moderne Boeing 777-300. een betaalbare grote stoel in de Elite klasse. Eigen tv scherm met video-on-demand. Of een Super deluxe flatbed in de “Royal Laurel” Business klasse

 • Voor meer informatie kijk op: www.333travel.nl/vliegennaar/evaair
 • Telefoonnummer: 0348 – 441951 E-mail: info@333travel.nl

Vliegschema Eva Air

 • Vertrek Amsterdam om 21.40 uur aankomst Bangkok 14.30 uur.
 • Vertrek Bangkok om 12.55 uur aankomst Amsterdam 19.35 uur.
 • Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo’s aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingechecked mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een max. gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

 • Economy Class passagiers: 20 kg;
 • Elite Class passagiers: 25 kg;
 • Royal Laurel Class passagiers: 30 kg.

Economy Class
De Economy Class van EVA Air kent een uitstekende service. U kunt kiezen uit verschillende maaltijden. U beschikt over uw eigen TV scherm in de stoel voor u, zodat u de nieuwste films kunt kijken wanneer u wilt.

Elite Class
Wanneer u voor deze speciale tussenklasse kiest, kiest u voor een ruimere stoel, met uitzonderlijke service, voor een prijs die maar iets hoger ligt dan de Economy prijs. De afstand tussen de stoelen is bij Elite Class 99 cm, tevens heeft u een eigen TV scherm met video-on-demand in de stoel voor u. De ideale manier om voor een aantrekkelijke prijs comfortabel te vliegen.

Royal Laurel Class
De Royal Laurel Class stoelen zijn ruim en comfortabel. Aan boord is een uitstekende service. Voor de prijs van een regulier Business Class ticket, kunt u genieten van First Class comfort. De afstand tussen de stoelen is bij Royal Laurel Class 155 cm. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een 5-sterren keuken.

Inchecken op Schiphol

De check-in balie van EVA Air bevind zich in vertrekhal 3. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur voor tot 3 uur voor vertrek.

4 reacties op “333TRAVEL aanbieding: Vliegtickets AMS-BKK met EVA Air, nu € 525,-”

 1. Cor zegt op

  De bagagehoeveelheden zijn niet correct hierboven. In Econonomy is 30 kg. toegelaten.

 2. Janneke zegt op

  Klopt wat Cor zegt.
  Economy 30kg
  Elite 35kg
  Royal laurel class 40kg

 3. TH.NL zegt op

  Net even op de site van EVA Air gekeken maar jullie informatie is onjuist. Het is zoals ook al in bovenstaand artikel staat 20 kilo, 25 en 30 kilo. Graag wel eerst checken voordat U iets beweerd.

  • Dennis zegt op

   Cor en Janneke hebben wel degelijk gelijk! Tip: Uw eigen advies zelf opvolgen!!

   Dit staat er op de website van EVA Air;
   Effective from Nov 01, 2015, for those routes which are ticketing in Europe and departing from Europe, or ticketing in Thailand and departing from Thailand for Europe, the free baggage allowance is to be increased by 10kg for all classes.

   en dat staat hier: http://www.evaair.com/en-global/check-in-baggage-and-airports/baggage-information/allowances/

   Kortom, het is 30, 35 en 40 kg


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website