333TRAVEL, de individuele verre reizen specialist naar onder andere Azië, biedt Thailandgangers een retourvlucht Amsterdam-Bangkok met Eva Air v.a. 629 euro. Hierbij ontvang je ook een gratis overnachting (1 nacht) in het viersterren Eastin Hotel in Bangkok (inclusief uitgebreid ontbijtbuffet), evenals een transfer van het vliegveld van Bangkok naar het Eastin Hotel.

Bij het boeken van een EVA Air retourticket naar Bangkok krijg je het Ticket Plus pakket er gratis bij. Dit is een ideaal starterspakket om jouw reis in Thailand goed mee te beginnen.

Bij het Ticket Plus pakket is inbegrepen:

  • Gratis overnachting (1 nacht) in het viersterren Eastin Hotel Bangkok.
  • Transfer van het vliegveld van Bangkok naar het Eastin Hotel.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet.

Meer informatie: 333TRAVEL: Ticket plus met EVA Air naar Bangkok

Eastin Hotel Makkasan Bangkok

Het Eastin Hotel Makkasan Bangkok is een prima 4-sterren hotel centraal gelegen in het bruisende Bangkok. Het hotel ligt midden in de wijk Pratunam. In de directe nabijheid vindt je de grote winkelcentra, Sukhumvit Road, het World Trade Centre en de Pratunam kledingmarkt. Het beroemde grote winkelcentrum Central World ligt op circa 15 minuten lopen.

Het hotel is voorzien van een groot openluchtzwembad met zonneterras en ligbedden. Eveneens staan tot je beschikking een sauna, fitnesscentrum , de Sundaree Spa en een Thaise spa. Om de stad te gaan verkennen, is er een gratis shuttle naar de opstapplaats van de skytrain en naar de Pratunam kledingmarkt. Verder heb je in het hotel beschikking over gratis wifi-internet.

In het Eastin Hotel Makkasan Bangkok heeft 333TRAVEL een eigen kantoor, waar de Nederlandse medewerkers jou verder kunnen helpen. Je krijgt hier alle informatie over transfers, rondreizen en excursies en je kunt daar al jouw binnenlandse vluchten en hotels reserveren.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website