Een bezoek aan het Royal Palace en de tempel met de smaragdgroene Boeddha. Het bruisende leven aan het water beleven in een boot door één van de vele Klongs, tijdens een fietstocht de contrasten in en om Bangkok ontdekken, een glas Champagne op 180 meter hoogte. Bangkok of Engelenstad is een kleurrijke, levendige stad vol contrasten, u zult er niet uitgekeken raken.

Het Venetië van het Oosten dankt zijn naam aan de vele Klongs die zijn aangelegd om het transport in de stad te verzorgen. Hoewel veel van deze Klongs gedempt zijn, kunt u bijvoorbeeld op de drijvende markt of tijdens een klongtour nog het bruisende leven in en om het water beleven.

Wie voordelig en comfortabel naar Bangkok wil vliegen moet zeker de aanbieding van 333Travel bekijken. Er zijn al lastminute tickets v.a. € 519,- Je vliegt met EVA Air rechtstreeks, zonder tussenstop naar de Thaise hoofdstad.

EVA Air dat betekent: Non-stop 3 x per week van Amsterdam naar Bangkok met een moderne Boeing 777-300. Een betaalbare grote stoel in de Elite klasse. Eigen tv scherm met video-on-demand. Of een Super deluxe flatbed in de “Royal Laurel” Business klasse

Voor meer informatie kijk op: www.333travel.nl/vliegennaar/ of Telefoonnummer: 0348 – 441951 E-mail: [email protected]

Als u de vliegtickets van uw keuze heeft gevonden dan kunt u die online boeken. De vliegtickets ontvangt u per e-mail zodat u ze thuis gemakkelijk kunt uitprinten. Dat scheelt u een veel tijd en moeite.

Komt u er online niet uit? Geen probleem; via de reserveringsafdeling van 333TRAVEL op 0348 – 441951 boekt u telefonisch uw vliegticket.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website