Op dit moment heeft 333TRAVEL leuke actietarieven met EVA Air naar Bangkok. Profiteer daarom van dit voordeel en vlieg rechtstreeks en zonder tussenstop met EVA Air comfortabel naar Bangkok, de Stad van de Engelen.

Hierbij een overzicht van de tarieven;

Economy Class v.a. € 545,- Laagseizoen (t/m eind juni)
Economy Class v.a. € 795,- Hoogseizoen (juli t/m 8 aug)
Economy Class v.a. € 545,- Laagseizoen (9 aug t/m 10 dec)
Economy Class v.a. € 579,- Laagseizoen (10 dec + vanaf 29 dec)

Elite Class v.a. € 830,- Laagseizoen (t/m eind juni en 9 aug t/m 10 dec)
Elite Class v.a. € 1079,- Hoogseizoen (juli t/m 8 aug en 11 t/m 26 dec)
Elite Class v.a. € 830,- Laagseizoen (vanaf 29 dec)

Laurel Class v.a. € 1963,- Laagseizoen (t/m eind juni en 9 aug t/m 10 dec)
Laurel Class v.a. € 2379,- Hoogseizoen (juli t/m 8 aug en 11 t/m 26 dec)
Laurel Class v.a. € 2111,- Laagseizoen (vanaf 29 dec)

Meer informatie en boeken: www.333travel.nl/vliegennaar/evaair

Vliegschema Eva Air
Vertrek Amsterdam om 21.40 uur aankomst Bangkok 14.30 uur. Vertrek Bangkok om 12.55 uur aankomst Amsterdam 19.35 uur. Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag.

 • Non-stop 3 x per week van Amsterdam naar Bangkok en Taipei
 • Moderne Boeing 777-300
 • Betaalbare grote stoel in de Elite klasse
 • Eigen tv scherm met video-on-demand
 • Super deluxe flatbed in de “Royal Laurel” Business klasse
 • Uitstekende service

Vloot
Op dit moment heeft EVA Air een moderne vloot met ruim 50 vliegtuigen, welke over de hele wereld vliegt. Op de vluchten van Amsterdam naar Bangkok wordt er gevlogen met de moderne Boeing 777-300.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo’s aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingechecked mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23 cm.

 • Economy Class passagiers: 20 kg.
 • Elite Class passagiers: 25 kg.
 • Royal Laurel Class passagiers: 30 kg.

Vluchtschema
EVA Air vliegt iedere dinsdag, donderdag en zaterdag non-stop naar Bangkok.

Klassen
Vliegt u met EVA Air dan kunt u Economy Class, Elite Class en Royal Laurel Class vliegen:

 • Economy Class – De Economy Class van EVA Air kent een uitstekende service. U kunt kiezen uit verschillende maaltijden. U beschikt over uw eigen TV scherm in de stoel voor u, zodat u de nieuwste films kunt kijken wanneer u wilt.
 • Elite Class – Wanneer u voor deze speciale tussenklasse kiest, kiest u voor een ruimere stoel, met uitzonderlijke service, voor een prijs die maar iets hoger ligt dan de Economy prijs. De afstand tussen de stoelen is bij Elite Class 99 cm, tevens heeft u een eigen TV scherm met video-on-demand in de stoel voor u. De ideale manier om voor een aantrekkelijke prijs comfortabel te vliegen.
 • Royal Laurel Class – De Royal Laurel Class stoelen zijn ruim en comfortabel. Aan boord is een uitstekende service. Voor de prijs van een regulier Business Class ticket, kunt u genieten van First Class comfort. De afstand tussen de stoelen is bij Royal Laurel Class 155 cm. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een 5-sterren keuken.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van EVA Air bevind zich in vertrekhal 3. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur voor tot 3 uur voor vertrek.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website