Beste redactie/Ronny,

Ik lees hier nu weer een nieuwe aanpassing die ze willen gebruiken om valse ‘retirement’ tegen te gaan. Lees de onderste zinnen bij 90 dagen melding. Ze willen een bankboek overleg van je zien elke 90 dagen: www.nationmultimedia.com/detail/breakingnews/30363375

Groet,

Frans


Beste Frans,

Het artikel is van 1 februari. Het was een eerste reactie op de berichtgeving dat regels voor jaarverlengingen op basis van “Retirement” gingen veranderd worden (Krantenartikel is van 1 februari). Ondertussen is nog steeds niet bekend hoe men het wil gaan controleren.

Wat vast staat is dat je al zeker niet elke 3 maand 800 000 Baht moet kunnen tonen zoals de laatste zin van het artikel zegt en zoals het door “Fabulous 103FM” naar buiten werd gebracht. Is ook geen enkele regel die dat eist.

De regel zegt dat het er 2 maand voor de aanvraag en 3 maand na de toezegging moet op staan. De rest van de periode mag je zakken tot 400 000 Baht. Het is dus zeker geen nieuwe regel, maar een foute interpretatie van de regels door dat station “Fabulous 103FM”.

Van zodra ik meer nieuws heb over de manier waarop men het wil gaan controleren laat ik iets weten.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website