Beste Ronny,

Op 28 mei gaan we naar de Nederlandse ambassade voor de Visumondersteuningsbrief die we vervolgens inleveren met alle andere papieren bij het Immigration Office in Hua Hin. Het is onze eerste verlenging van ons “Retirement Visum” dat vorig jaar juli is verleend.

Bij de eerste aanvraag moesten we met de Visumondersteuningsbrief naar het Ministerie van Buitenlandse zaken in Bangkok voor een verificatiestempel. Moeten we dat bij de verlenging ook weer doen of is de brief van de ambassade voldoende?

Groet,

Pieter


Beste Pieter,

Normaal moet een “Visumondersteuningsbrief” op zich voldoende zijn. Ik heb net een inzending ontvangen van Ko, die zijn jaarverlenging in Hua Hin heeft aangevraagd. Hij gebruikt ook een “Visumondersteuningsbrief”, maar nergens zegt hij dat die moest gelegaliseerd zijn door Buitenlandse Zaken. Zie daarvoor TB Immigration Info Brief 059/19 – Immigration Hua Hin – Jaarverlenging (die morgen op Thailandblog staat) .

Waarom je dat vorig jaar wel moest doen weet ik niet. Misschien dus best vragen aan immigratie voor je naar Bangkok gaat.

Je zegt dat dit je eerste verlenging is, maar wat heb je vorig jaar in juli dan gekregen ? Dat was toch ook een jaarverlenging want een “retirement visum” bestaat niet.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website