Visum Thailand: Is het mogelijk om visarun te doen in Suvarnabhumi airport?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
24 januari 2016

Beste redactie,

Ben in het bezit van een O visum met multiple-entries. Tot heden deed ik altijd een visarun naar Cambodja.

Is het ook mogelijk om een visarun te doen in Suvarnabhumi internationaal airport?

Mvg

Serge


Beste Serge,

Ik vermoed dat je bedoelt door immigratie gaan, en onmiddellijk weer binnenkomen zonder daadwerkelijk te vertrekken met een vliegtuig.

Dat kan niet op Suvarnabhumi Internationaal airport (of gelijk welke andere airport). Wil je een borderrun(visarun) maken via Suvarnabhumi internationaal airport, dan dien je ook met een vliegtuig te vertrekken naar een ander land. Je kan natuurlijk wel diezelfde dag terugkeren.

Ter info – Op Suvarnabhumi internationaal airport kan je ook geen verlengingen krijgen. Het enige dat je op de luchthaven kan bekomen, buiten Arrival/Departure stempels is een “Single Re-entry”. Kost daar 1200 Baht i.p.v. 1000 Baht. “Overstay” boetes kan je er ook betalen natuurlijk.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website