Visa vraag 038/23: Aanvraag visum en geldigheid paspoort

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
7 februari 2023

Vraagsteller: Khun moo

Voor een visumaanvraag moest in het verleden je paspoort nog 6 maanden geldig zijn. Ik zie deze eis niet meer op de visum pagina van de Thaise ambassade in Den Haag. Is dit veranderd of is dit al langere tijd zo?


Reactie Lung Addie:

In feite is deze vraag overbodig. Of al dan niet, op de website van de ambassade in Den Haag, vermeld staat dat, bij de aanvraag van een visum, het paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn.

Je hebt twee mogelijkheden: ze geven je een visum of ze weigeren het om deze reden. Weigeren ze, dan kan je opnieuw beginnen.

Je zal toch, bij de check in op de luchthaven, een paspoort, met een geldigheid van nog, minstens 6 maanden, moeten voorleggen of je komt niet op het vliegtuig en dan kan je terugkeren naar huis.

Dus je zal toch een nieuw paspoort moeten aanvragen voor je vertrekt, of dat nu een paar maanden vroeger of later is, wat is het probleem?

 – Heb je zelf een visumvraag voor Lung Addie? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website