Beste Ronny,

Wij vertrekken half november naar Hua Hin, tot eind maart en twijfelen tussen een multi of single entry non-immigrant 0 visum. Met een multi entry kunnen we de periode van 4,5 maanden comfortabel overbruggen, met één uitstapje naar een ander land. Maar lukt dat ook met een single entry non-immigrant 0 visum?

We zouden dan voor half februari het land uit moeten. Bij terugkomst krijgen we een 30 dagen visum. Dat zouden we dan bij Immigration in Hua Hin moeten verlengen. Klopt die gedachtengang en is een single entry visum voor ons verblijf van 4,5 maanden voldoende?

Met vriendelijke groet,

Peter Zegwaart


Beste Peter,

Een Non-immigrant “O” Single entry kan inderdaad. Bij binnenkomst bekom je dan een verblijfsperiode van 90 dagen. Aansluitend moet je dan een “Borderrun” maken.

Je komt dan terug binnen op basis van “Visa exemption” en je zal dan een verblijfsperiode van 30 dagen bekomen. Die kan je dan eventueel verlengen met 30 dagen bij immigratie (1900 Baht) of een nieuwe “Borderrun” maken kan ook natuurlijk.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website