Vraagsteller: Jacco

Op dit moment zit ik bij mijn vriendin in Pattaya. Sinds een paar weken heb ik problemen met mijn gezondheid. Ik wordt nu onderzocht in het Memoriam ziekenhuis. Op 25 februari zou ik naar Nederland vertrekken en op 28 februari verloopt mijn visum.

Ik ben nu niet in staat om naar Nederland terug te vliegen, misschien tegen die tijd ook niet, hoe los ik dit op?

Groetjes,

Jaco


Reactie Lung Addie

Is het je ‘visum’ wat vervalt of is het uw ‘verblijfsperiode’? Daar wordt hier nogal eens mee gegoocheld.

Het beste kan je dit oplossen door een verlenging van uw ‘verblijfsduur’ aan te vragen, ook al zou je visum vervallen, en dit om ‘medische reden’. Doe dit wel VOOR uw visum (of verblijfsperiode)vervalt op 28 februari.

Je hebt daarvoor een bewijs van de hospitaal doctor nodig die verklaart dat je niet in staat bent te reizen. (kunnen vliegen heb je nooit gekund)

Daarmee kan uw vriendin, met de nodige documenten zoals uw paspoort en de doctors verklaring naar de immigratie gaan om een verlenging aan te vragen. Hoe lang die verlenging zal toegestaan worden is afhankelijk van de immigratieofficier en de ernst van uw aandoening.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Lung Addie? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website