Thailand visavraag Nr 129/20: Welk ticket?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
27 juli 2020

Vraagsteller: Luc

Ik wil je iets vragen ivm je antwoord op de vraag van Arie met de extension of stay retirement. Je zegt daar om of een non immigrant te halen bij een ambassade of met een visa exempt terug te komen. Welk ticket heb je dan nodig?


Reactie RonnyLatYa

Als de grenzen terug open zijn en iedereen via normaal vliegverkeer weer opnieuw binnen kan dan is een normaal vliegticket, zoals dat voor de coronacrisis was, voldoende.

Dat wil ook zeggen dat een maatschappij nog steeds kan vragen om, wanneer je zonder visum vertrek, een bewijs te leveren dat je normaal binnen 30 dagen Thailand zal verlaten. Ook immigratie kan dat trouwens vragen. Dat is zelden maar de kans bestaat altijd.

Als je een Non-immigrant visum gaat aanvragen en de ambassade wil ook een terugvlucht zien kan je altijd zeggen dat je van plan bent om in Thailand te blijven en een jaarverlenging aan te vragen, of eventueel gaat door te vliegen naar een ander land. Niemand is toch verplicht om terug te keren naar Nederland/België vanuit Thailand. Moet je met je ambassade bekijken wat ze willen zien dan.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website