Thailand visavraag Nr 093/20: 180 verblijfsdagen in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
23 mei 2020

Vraagsteller: Willy

Betreft: Toegestane 180 verblijfsdagen op jaarbasis. Door omstandigheden heb ik geen gebruik kunnen maken van de repatrieringsvluchten. Het voorziene verblijf was van15/03/202 tot 11/04/2020 doch de terugvlucht is gecanceld waardoor ik beslist heb in Thailand te blijven tot er een nieuwe vlucht is. Nu heb ik een terugvlucht hopelijk op 04/07/2020.

Worden de verplichte (vrijwillige) dagen die ik in Thailand ben nu geteld als verblijfsdagen? Ik zou op jaarbasis dan aan 184 dagen komen. Wat zijn de sancties of zal er zoals de automatische verblijfsvergunning tot 31/07/2020 die toegestaan is door immigratie ook een gedoogbeleid gevoerd worden voor het aantal verblijfsdagen?


Reactie RonnyLatYa

Lang geleden dat ik daarover nog een vraag kreeg.

U hoeft zich geen zorgen te maken. Er bestaat niet zoiets als een maximum verblijf van 180 dagen op jaarbasis. Dat heeft vroeger wel bestaan maar dat is in 2008 of ergens in die periode afgevoerd.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website