Thailand visavraag Nr 091/20: Thai Visa Centre

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
17 mei 2020

Vraagsteller: Marc S

Kent er soms iemand Thai Visa Centre? En zijn die te vertrouwen voor visumaanvragen voor jaar visums of retirement visa?


Reactie RonnyLatYa

Geen idee.

Misschien zijn er lezers die er gebruikt van maken?

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Thailand visavraag Nr 091/20: Thai Visa Centre”

 1. Johan zegt op

  Goede vraag, Ik denkt er het zelfde over maar durft het niet aan, weet wel dat ze vrij duur zijn

 2. Yan zegt op

  Beste Marc,
  Indien het zoals je vermeldt gaat over een “jaarvisum” of “retirement” dan zou ik het gewoon zèlf doen…Je kan op internet vinden wat je exact nodig hebt. Maak een “checklist” en loop het rijtje af, niet zo moeilijk, geen extra kosten…Misschien een pietluttig detail, als je alle dokumenten gereed hebt, zorg er dan ook voor dat de gevraagde pasfotootjes aan de normen voorzien qua afmeting en achtergrondkleur.
  Succes ermee!

 3. Jan S zegt op

  Vragen aan een goede kennis, die al een retirement visa heeft, hoe dat in zijn werk gaat. De bewijsstukken die je moet overleggen direct aan het immigratie kantoor geven dan heb je dat kostbare bemiddelingskantoor helemaal niet nodig.

 4. Henk zegt op

  Zelf doen is veeeeeeeeel goedkoper. Ze achtervolgen mij al een hele tijd, totdat ik ze geblokkeerd heb. Kost meen ik 14.000 baht, zelf doen 1900. Mijn Thaise vrouw helpt me overigens altijd.

  • willem zegt op

   Marc S, zelf doen man, is veel goedkoper en als je dicht bij een Immigration kantoor woont gewoon even binnenlopen. Vrijdag ben ik zelf voor een verlenging retirement visum geweest, half uurtje werk . Mocht je in de buurt van Kalasin wonen help ik je graag. Stuur maar een pb tje. Altijd goede ervaringen gehad bij de ID.

 5. sjaakie zegt op

  Dit kantoor is betrouwbaar.
  Heb je individueel maatwerk nodig dan kost het wat extra, maar wordt er deskundig afgewerkt tegen de vooraf aangegeven prijs.
  Succes

  • Geertg zegt op

   Dit soort bureautjes is in principe illegaal bezig.

   • sjaakie zegt op

    Dat hoeft niet zo te zijn, elk Immigrationkantoor heeft zo z’n eigen regeltjes of toepassing daarvan.

 6. Sietse zegt op

  Neb er zelf geen ervaring mee. Maar een kennis maakt gebruik van deze service reden, hij heeft de benodigde 800.000 bath niet. Wordt keurig geregeld vraag me niet hoe! Maar heb de stempels vergeleken. En deze waren de zelfde als welke in mijn paspoort staan. Deze firma zal wel Conectie hebben bij de immigratie. Maar doet zelf zijn 90 dagen zonder enkel probleem. Dus alles staat in de computer geregistreerd.

 7. Rob zegt op

  Twee kennisen van mij hebben er gebruik van gemaakt.
  Een was tevreden een ander niet.
  Er word gebruik van gemaakt door mensen die niet voldoen aan de financiële eisen die er worden gesteld.
  Maar als ze het gaan uitzoeken dan heb je een probleem denk ik.
  Daarom doen ze ook de 90 dagen al van te voren .

  Gr Rob

 8. Bob, Jomtien zegt op

  Als je naar Thailand komt dan krijg je een 30 dagen exemption. Die kun je op het immigratie kantoor verlengen met 30 dagen, En die 60 dagen heb je nodig om e.e.a. te regelen. Allereerst huisvesting met een resident verklaring of huurcontract. Vervolgens je bankrekening openen met 800.000 Baht. (Ik adviseer fixed met daarnaast een gewone rekening). Met deze bescheiden + 4 pasfoto’s naar emigratie kantoor om de juiste papieren (TM) te krijgen. Bij mij in Jomtien helpen ze je graag. Vergeet je paspoort niet. Tja als die 800.000 niet hebt dan moet je wel via de illegale weg!
  succes. Het verhaal staat trouwens ook in het dossier van dit blog.

 9. eugeen zegt op

  Je doet het beter zelf, zoals bijna iedereen en zoals het eigenlijk moet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website