Vraagsteller: Rene

Ik kom aan in BKK op 29/03/2023 en vertrek terug op 11/05/2023. Kan ik gebruik maken van een visum voor 60 dagen dat ik in februari 2023 zou aanvragen? Ik bedoel hiermee of ik mijn visum van 60 dagen kan laten aansluiten vanaf 11/05/2023?


Reactie RonnyLatYa

Ik moest je vraag even laten bezinken want waarom zou je een visum nodig hebben als je vertrek op 11 mei? Voor wat heb je dan nog een visum nodig? Je bent dan weg. Slaat nergens op.

Ik denk dat je eigenlijk het volgende bedoelt.

Je wil aankomen op 29 maart en dat op “Visa Exemption”. Daarmee bekom je dan eerst 45 dagen. Op 11 mei wil je dan een “borderrun” maken en met een “Tourist visa” dat je in februari gaat aanvragen terug binnen komen om dan 60 dagen te bekomen.

Let wel op want je Tourist visa heeft een geldigheidsperiode van 3 maand. Nadien is dat niet geldig meer.

Ik zou het dan ook niet te vroeg aanvragen maar wachten tot begin maart of zo als je ermee wil binnenkomen in mei

Normaal gaat dit maar je moet dan natuurlijk je visum niet tonen bij immigratie wanneer je binnenkomt op 29 maart want anders gaan ze dat visum gebruiken.

Als het dan toch wat anders is dat je bedoelt dan laat je het maar weten.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website