Vraagsteller: Founding Father

Momenteel heb ik nog een Thai marriage visum, wat geldig is tot eind oktober. Vanwege een aanstaande scheiding die binnenkort zo goed als rond is, zie ik geen mogelijkheid om te verlengen op dit Thai marriage visum.

Stel dat ik voor eind oktober (met het dan nog geldige Thai marriage visum) naar Thailand wil reizen, hoe kan ik dan in Thailand mijn visum het beste omzetten naar een tourist visum of multiple entry tourist visum zodat ik toch voor langere tijd in Thailand kan verblijven?


Reactie RonnyLatYa

Normaal als je huwelijk eindigt moet je immigratie hiervan verwittigen en zal ook je verlenging op basis van Thai Marriage beëindigd worden. Daar heb je als het goed is een toen formulier moeten voor ondertekenen als je de verlenging aangevraagd hebt

Je kan een Non-immigrant O visum in Thailand niet omzetten naar een Tourist status. Een Tourist visum aanvragen kan enkel bij een ambassade.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website