Vraagsteller: Harry

Ik woon al 10 jaar in Duitsland en wil nu voor de eerste keer een e-visum aanvragen voor een periode van 60 dagen. De aanvraag gaat goed tot ik bij het invullen van de vertrekdatum kom. Dan krijg ik een blanco pagina.

In de voorgaande pagina zie ik dat het visum wordt aangevraagd bij het consulaat in Frankfurt omdat mijn paspoort niet uit Duitsland is. Er moet dan rekening worden gehouden met een verwerking van 1 maand. Is dit probleem bekend?


Reactie RonnyLatYa

Het probleem van de blanco pagina is al meermaals behandeld. Kan je oplossen door een andere browser, of de vertaling af te zetten. Zie hier en lees ook de reacties

Thailand Visa vraag Nr 293/22: Aanvragen e-visa

Je moet de visum aanvraag richten naar de ambassade/consulaat dat verantwoordelijk is voor je woonland. Het is m.a.w. belangrijk waar je woont en niet zozeer waar je paspoort vandaan komt. In uw geval woon je officieel in Duitsland en heb je een Nederlands paspoort. Dan dien je de aanvraag te richten naar de Thaise ambassade/consulaat dat in Duitsland is gevestigd en niet naar deze in Den haag.

Als men laat weten dat de verwerking 1 maand kan duren zal dit waarschijnlijk wel ruim gemeten zijn. Veel zal afhangen hoe druk het is , de periode waarin het aangevraagd wordt en de volledigheid van het ingezonden dossier. Mijn gevoel zegt me dat in vele gevallen het laatste het grootste probleem is.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website