Vraagsteller: Fokke

Hoe lang duurt het in Jomtien ongeveer om een eerste jaarverlenging te krijgen Non O Married? Ik ben 30 oktober Thailand binnen gekomen en heb 90 dagen gekregen tot 27 januari.

Nu wilde ik deze verlengen vandaag maar dit was niet mogelijk, echter gaan we een maand naar Noord Thailand en komen 16 januari weer terug, dat zou betekenen dat ik ongeveer nog 9 werkdagen de tijd heb als ik 17 januari verleng is dit genoeg?


Reactie RonnyLatYa

Tijd genoeg. Zolang je de verlenging maar aanvraagt voor je verblijfsperiode verloopt. De dag van aanvraag telt om geldig te zijn en zolang die binnen de verblijfsperiode valt is het goed. Kan zelfs op de laatste dag al is het niet aan te raden om zolang te wachten.

Hangt dan van immigratie af of ze de verlenging meteen geven of eerst een “Under consideration” stempel geven. Dat laatste is meestal het geval bij een Thai marriage en is meestal 30 dagen. Je zal dan een datum krijgen wanneer je terug moet komen voor je definitieve verlenging. Die datum zal dan na je huidige verblijfsperiode vallen, maar maak u geen zorgen want je bent gedekt door die “Under consideration” periode. Die “Under consideration” periode heeft ook geen invloed op je uiteindelijke jaarverlenging want een verlenging zal altijd aansluiten op je huidige verblijfsperiode.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website