Vraagsteller: Alain

Bij mijn aanvraag voor de verlenging van de verblijfsperiode van mijn NON -O Thai marriage voegen wij een kopie van de huurovereenkomst die mijn echtgenote en ik aangegaan zijn via een makelaar. Dus beide namen en gegevens zijn hierin opgenomen als huurder 1 en huurder 2. Echter de huisregistratie van mijn vrouw staat nog ergens anders en moet volgens de makelaar niet naar het nieuwe huuradres omgezet worden. De huiseigenaar had daar geen probleem mee maar heeft dan contact opgenomen met immigratie en die bevestigen dit volgens hem.

Hoe moet ik dit nu zien want ik heb in bepaalde reacties gelezen dat de huisregistratie van de echtgenote op hetzelfde adres als datgene wat ik aangeef moet zijn “de jure and de facto”?


Reactie RonnyLatYa

Je moet op hetzelfde adres wonen.

Immigratie beslist wat zij als voldoende bewijs zien van “de jure and de facto” en indien immigratie een huurovereenkomst die door jullie beide werd afgesloten als voldoende bewijs daarvan ziet is er geen probleem.

Als immigratie iets aanvaardt is het altijd goed.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website