Thailand Visa vraag Nr 296/22: Visa Exemption 45 dagen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
28 augustus 2022

Vraagsteller: Willem

Wij gaan 3,5 maand naar Azië waarvan 2,5 maand naar Thailand en dan door naar Indonesië voor 1 maand, 3 dagen terug naar Thailand voor de vlucht met EVA Air.

Nu de nieuwe regeling er komt van 45 dagen, wat voor visum heb ik nu nodig? Kan ik dan nog 1 maand na die 45 dagen bijkopen in Soi 5?


Reactie RonnyLatYa

1. Je zegt niet wanneer je naar Thailand gaat. Die verlenging van 30 dagen naar 45 dagen is tijdelijk en loopt van 1 oktober 2022 tot 31 maart 2023.

Enkel als je binnen die periode binnenkomt zal je daarvan kunnen genieten.

2. Je kan een Visa Exemption periode nog steeds eenmalig verlengen. Daar verandert die 30 naar 45 dagen niks aan. Of de verlenging ook van 30 naar 45 gaat wordt nergens geschreven. De vorige keer dat men de Visa Exemption tijdelijk van 30 naar 45 dagen bracht was dat niet voor verlengingen. Enkel voor binnenkomsten. De verlenging bleef toen 30 dagen.

3. Voor visums verandert er niks. De verblijfsperiodes die je daarmee bekomt blijven hetzelfde net als de verlenging ervan.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website