Vraagsteller: Peter

I.v.m. het tijdelijk gesloten zijn van het visumdossier hier mijn vraag over een verblijf van tussen de 75 en 85 aaneengesloten dagen in Thailand. Ik wil graag begin december vertrekken.

Als ik een verblijf via de ambassade in Den Haag heb geregeld van 60 dagen (Non-immigrant Visa (single entry) Application), kan ik dat dan in Thailand bij Immigration verlengen met 30 dagen?

Het alternatief van een 90-dagen toestemming ( Tourist Visa (TR) or Special Tourist Visa (STV)) wil ik liever niet kiezen omdat daarvoor meer papieren nodig zijn, zoals een VOG en meer financiële gegevens.

Bij voorbaat dank voor uw antwoord.


Reactie RonnyLatYa

Als je een Non-immigrant O Single entry visum gaat aanvragen is het toch geen probleem.

Je zal immers bij binnenkomst een verblijfsperiode van 90 dagen bekomen.  Voldoende voor je geplande verblijf tussen de 75 en 85 dagen. 

Een Non-immigrant O kan je trouwens niet verlengen met 30 dagen.

Non-Immigrant Visa O (others) – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

  1. PERIOD OF STAY

Holders of this type of visa will be, upon their entry into Thailand, initially granted a period of stay in Thailand NOT exceeding 90 days unless otherwise instructed by the Office of Immigration Bureau.

 Let op. Het hebben van een visum staat los van de Corona eisen die op dat moment kunnen gelden om Thailand binnen te mogen.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website