Vraagsteller: Willem

Op 4 november heb ik groen licht om af te reizen naar Thailand (Sandbox Phuket) en nadien in alle vrijheid naar Khon Kaen (hopelijk). COE bekomen met Tourist Visa. Aangezien ik vertrek met een Tourist Visa (TV) kan ik tot max. 60 dagen blijven met de optie om dit TV eenmaal te verlengen met 30 dagen.

Het is deze verlenging die ik (eenmaal ginder) overweeg maar niet zo direct weet hoe ‘t allemaal in elkaar zit. Blijkbaar via Immigration Office maar kan dit in gelijk welk Immigration Office of enkel in Bangkok en welke documenten zal men eisen (en wat kost een dergelijke verlenging en hoelang wachten op goedkeuring)?

Iemand enige ervaring mee?

Mijn retour datum valt nu binnen de termijn van 60 dagen en zou liever pas mijn retourdatum wijzigen als ik zekerheid heb dat mijn visa kan verlengt worden!


Reactie RonnyLatYa

Een verblijfsperiode bekomen met een Tourist Visa kan je eenmalig verlengen met 30 dagen. Zekerheid dat het wordt toegestaan kan niemand je geven want het is de Immigratie Officier die hierover beslist. Het wordt echter zeer zelden geweigerd.

De verlenging kan je in elk immigratiebureau aanvragen. Kost 1900 Baht en wordt normaal onmiddellijk gegeven. Een week voor einddatum van je 60 dagen aanvragen is ruim op tijd.

Documenten (sommige documenten of bewijzen worden niet overal gevraagd)

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website