Thailand Visa vraag Nr 238/22: Non-Immigrant O als dependent

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
30 juli 2022

Vraagsteller: Barbera

Mijn man en ik zijn van plan om begin volgend jaar voor 6 tot 8 maanden in Thailand te verblijven. Mijn man komt in aanmerking voor een retirement visum, ik echter nog niet. Nu begreep ik dat ik mogelijk gebruik kan maken van een dependent visum.

Aangezien we niet meer zo goed de bomen door het bos zien vwb het aanvragen van de visums en het openen van de benodigde Thaise bankrekening, wil ik graag weten of er mensen zijn met goede ervaringen met een visum service/bureau in Thailand en wat de kosten hiervan zijn. Indien mogelijk ook graag met een contactpersoon.

Alvast bedankt!


Reactie RonnyLatYa

Als Dependent kan normaal. Hoe je dat nu moet aanvragen online kan ik je niet vertellen. Mogelijk zal er ergens iets moeten gebeuren dat de link naar je man legt. Best daarvoor de ambassade contacteren.

Is anders eenvoudig hoor om te verlengen in Thailand.

Gewoon naar een bankfiliaal gaan en vragen of je man daar een rekening kan openen. Moet normaal lukken en anders naar een ander kantoor gaan.

Welke formulieren om te verlengen kan je normaal op je immigratiekantoor vinden. Die hebben daar wel ergens een lijst liggen met de te leveren formulieren op dat kantoor. Kunnen soms wat lokale eisen bij zijn.

Maar als je een visumkantoor wil gebruiken. Geen ervaring mee want nooit gebruikt.

Als er lezers zijn die dat wel hebben mogen die altijd hun ervaring hier laten weten.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

2 reacties op “Thailand Visa vraag Nr 238/22: Non-Immigrant O als dependent”

  1. John zegt op

    Visum + in Naaldwijk even bellen zijn echt heel goed.

  2. Alex zegt op

    Wel nodig om hier vanuit Nederland een Engelse versie (internationaal) uittreksel van het huwelijksregister (en je trouwboekje) mee te nemen naar Thailand. Helemaal mooi is als je die nog hebt laten legaliseren voor Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website