Thailand Visa vraag Nr 234/22: Welk visum voor 88 dagen verblijf?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
27 juli 2022

Vraagsteller: Jean

Ik zou in november voor 88 dagen naar Thailand willen gaan maar geraak er niet uit welke visa ik moet aanvragen om de 88 dagen te kunnen blijven. Ik heb al een ticket geboekt voor 88 dagen dus kan geen 2 maanden visa aanvragen met eventueel een verlenging van 30 dagen. Ik ben nog niet gepensioneerd en weet niet welke visa ik kan en mag aanvragen?

Het zal hier al dikwijls besproken zijn waarschijnlijk maar ik vind niets vergelijkbaar en alle hulp is welkom. Bij dezelfde vraag aan de Thaise ambassade krijg ik een antwoord met de link naar hun website.


Reactie RonnyLatYa

Indien je niet voor een Non-immigrant O Retired in aanmerking komt dan kan je nog steeds een Tourist visum aanvragen. Ook al is dat voor een 88 dagen verblijf.

Er zijn wel meer lezers op TB die een Tourist visum aanvragen en waar de terugvlucht later is dan 60 dagen. Normaal mag dat dan ook voor jou geen probleem zijn. In Thailand dan wel je 30 dagen verlenging vragen natuurlijk.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website