Thailand Visa vraag Nr 182/23: Visa Exemption of Tourist visa

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
22 september 2023

Vraagsteller: Jack

Graag advies betreffende een eventueel visum (aanvraag?) “Thailand”. Ik heb een ticket in optie voor vertrek op 28 november 2023 en terugkomst op 17 januari 2024 ( ± 50 dagen ) Normaal gezien is uiteraard een visum noodzakelijk.

  • Zijn er eventueel andere mogelijkheden zonder visum?
  • Is het mogelijk dat ik problemen krijg bij incheck Brussel Airport en aankomst Suvarnabhumi Bangkok omdat ik sowieso de 30 dagen zal overschrijden?

Dank bij voorbaat en met een vriendelijke groet


Reactie RonnyLatYa

Je gaat 50 dagen en dat zou je op Visa exemption kunnen overbruggen. Bij binnenkomst bekom je 30 dagen en in Thailand kan je die verlengen met 30 dagen.

Ja, je luchtvaartmaatschappij kan dan vragen om een bewijs dat je binnen de 30 dagen Thailand gaat verlaten. Soms is ook een verklaring voldoende, maar hangt van je luchtvaartmaatschappij af. De kans dat immigratie iets zal vragen is klein.

Of je kan ook gewoon een Tourist visum online aanvragen en dan heb je meteen je 60 dagen bij binnenkomst.

Is zelf goedkoper (40 Euro) dan een verlenging (1900 Baht) en hoef je geen zorgen te maken over de luchtvaartmaatschappij.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website